2007 İspanya Bisiklet Turu takımlar ve bisikletçiler listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara

2007 İspanya Bisiklet Turu'ndaki takımlar ve bisikletçiler listesi 2007 yılı 1 Eylül-23 Eylül tarihlerinde yapılan 2007 İspanya Bisiklet Turu' ndaki takımların ve bisikletçilerin listesini içerir.[1]

AG2r Prévoyance
Fransa A2R
Nr. Pos.
1 İspanya José Luis Arrieta
2 İrlanda Philip Deignan
3 Fransa Renaud Dion
4 Estonya René Mandri
5 Fransa Hubert Dupont
6 Fransa Stéphane Goubert
7 Ukrayna Yuriy Krivtsov
8 Beyaz Rusya Alexandre Usov
9 Fransa Ludovic Turpin
Andalucía-Cajasur
İspanya ACA
Nr. Pos.
11 İspanya Luis Pérez
12 İspanya José Antonio López
13 İspanya Francisco José Martínez
14 İspanya Juan Olmo
15 İspanya Manuel Ortega
16 İspanya José Luis Carrasco
17 İspanya Jesús Rosendo
18 İspanya José Ruiz Sánchez
19 İspanya Manuel Vazquez
Bouygues Télécom
Fransa BTL
Nr. Pos.
21 Hollanda Stef Clement
22 Fransa Giovanni Bernaudeau
23 Fransa Dimitri Champion
24 Fransa Mathieu Claude
25 İsviçre Aurélien Clerc
26 İspanya Xavier Florencio
27 Fransa Rony Martias
28 Fransa Vincent Jérôme
29 Estonya Erki Pütsep
Caisse d'Epargne
İspanya GCE
Nr. Pos.
31 İspanya Óscar Pereiro
32 İspanya Imanol Erviti
33 İspanya José Vicente García
34 İspanya Joan Horrach
35 Rusya Vladimir Karpets
36 İspanya David López
37 Rusya Vladimir Efimkin
38 İspanya Luis León Sánchez
39 İspanya Xabier Zandio
Cofidis
Fransa COF
Nr. Pos.
41 Fransa Stéphane Augé
42 Fransa Sylvain Chavanel
43 Kolombiya Leonardo Duque
44 İspanya Bingen Fernández
45 Fransa Maryan Hary
46 Fransa Geoffroy Lequatre
47 Fransa Sébastien Minard
48 Belçika Maxime Monfort
49 Fransa Damien Monier
Crédit Agricole
Fransa C.A
Nr. Pos.
51 İtalya Pietro Caucchioli
52 Rusya Alexandre Botcharov
53 Macaristan László Bodrogi
54 İtalya Angelo Furlan
55 Fransa Christophe Kern
56 Fransa Rémi Pauriol
57 Fransa Jean-Marc Marino
58 Avustralya Mark Renshaw
59 Fransa Yannick Talabardon
Discovery Channel
Amerika Birleşik Devletleri DSC
Nr. Pos.
61 Slovenya Janez Brajkovič
62 Amerika Birleşik Devletleri Tom Danielson
63 Avustralya Allan Davis
64 Belçika Stijn Devolder
65 İspanya Egoi Martínez
66 Amerika Birleşik Devletleri Jason McCartney
67 Portekiz Sérgio Paulinho
68 İspanya José Luis Rubiera
69 Belçika Jurgen Van Goolen
Euskaltel-Euskadi
İspanya EUS
Nr. Pos.
71 İspanya Samuel Sánchez
72 İspanya Haimar Zubeldia
73 İspanya Igor Antón
74 İspanya Koldo Fernández
75 İspanya Dionisio Galparsoro
76 İspanya Aitor Hernández
77 İspanya Iñaki Isasi
78 İspanya Iñigo Landaluze
79 İspanya Alan Pérez
Française des Jeux
Fransa FDJ
Nr. Pos.
81 Fransa Carlos Da Cruz
82 Fransa Mickaël Delage
83 İsveç Thomas Lövkvist
84 Belçika Philippe Gilbert
85 Avustralya Bradley McGee
86 Güney Afrika Ian McLeod
87 Fransa Cyrille Monnerais
88 Fransa Jérémy Roy
89 Finlandiya Jussi Veikkanen
Gerolsteiner
Almanya GST
Nr. Pos.
91 Almanya Markus Fothen
92 Almanya Johannes Fröhlinger
93 Almanya Torsten Hiekmann
94 Almanya Tim Klinger
95 İtalya Andrea Moletta
96 İtalya Davide Rebellin
97 Almanya Stefan Schumacher
98 Hollanda Tom Stamsnijder
99 İsviçre Oliver Zaugg
Karpin-Galicia
İspanya KGZ
Nr. Pos.
101 İspanya Carlos Castaño
102 İspanya Gustavo César
103 İspanya Gustavo Domínguez
104 İspanya David García
105 İspanya Santos González
106 İspanya David Herrero
107 İspanya Ezequiel Mosquera
108 İspanya Serafín Martínez
109 Rusya Eduard Vorganov
Lampre-Fondital
İtalya LAM
Nr. Pos.
111 İtalya Damiano Cunego
112 İtalya Daniele Bennati
113 İtalya Enrico Franzoi
114 İsviçre David Loosli
115 İtalya Marco Marzano
116 İtalya Morris Possoni
117 Polonya Sylvester Szmyd
118 İtalya Paolo Tiralongo
119 İtalya Claudio Corioni
Liquigas
İtalya LIQ
Nr. Pos.
121 İspanya Manuel Beltrán
122 İsveç Magnus Bäckstedt
123 İtalya Leonardo Bertagnolli
124 İsviçre Patrick Calcagni
125 İtalya Francesco Chicchi
126 İtalya Mauro Da Dalto
127 Çek Cumhuriyeti Roman Kreuziger
128 İtalya Franco Pellizotti
129 İtalya Alessandro Vanotti
Predictor-Lotto
Belçika PRL
Nr. Pos.
131 Avustralya Cadel Evans
132 Belçika Mario Aerts
133 Belçika Christophe Brandt
134 Belçika Bart Dockx
135 Amerika Birleşik Devletleri Chris Horner
136 İspanya Josep Jufré
137 Belçika Bert Roesems
138 Hollanda Roy Sentjens
139 Belçika Wim Van Huffel
Quick Step-Innergetic
Belçika QSI
Nr. Pos.
141 İspanya Juan Manuel Gárate
142 İspanya Carlos Barredo
143 İtalya Paolo Bettini
144 Belçika Tom Boonen
145 Belçika Kevin Hulsmans
146 İtalya Andrea Tonti
147 Belçika Geert Verheyen
148 İtalya Davide Viganò
149 Hollanda Addy Engels
Rabobank
Hollanda RAB
Nr. Pos.
151 Rusya Denis Menchov
152 Kolombiya Mauricio Ardila
153 Hollanda Marc De Maar
154 Hollanda Theo Eltink
155 İspanya Óscar Freire
156 İspanya Pedro Horrillo
157 Hollanda Sebastian Langeveld
158 Hollanda Koos Moerenhout
159 Hollanda Joost Posthuma
Relax-Gam
İspanya REG
Nr. Pos.
161 İspanya Daniel Moreno
162 İspanya Santiago Pérez
163 İspanya Raúl García
164 İspanya Jorge Garcia
165 İspanya Jesús Hernández
166 İspanya Nácor Burgos
167 İspanya Julian Sanchez Pimienta
168 İspanya Francisco Terciado Sacedo
169 İspanya Ángel Vallejo
Saunier Duval-Prodir
İspanya SDV
Nr. Pos.
171 İspanya José Ángel Gómez Marchante
172 İspanya Iker Camaño
173 İspanya Alberto Fernández de la Puebla
174 İspanya David de la Fuente
175 İspanya Arkaitz Durán
176 İspanya Ruben Lobato
177 İspanya Javier Mejías
178 İtalya Leonardo Piepoli
179 İspanya Ángel Gómez
Team CSC
Danimarka CSC
Nr. Pos.
181 İspanya Carlos Sastre
182 Danimarka Michael Blaudzun
183 İspanya Iñigo Cuesta
184 Ukrayna Volodymir Gustov
185 Rusya Alexandr Kolobnev
186 Hollanda Karsten Kroon
187 İsveç Marcus Ljungqvist
188 Danimarka Chris Anker Sørensen
189 Amerika Birleşik Devletleri Christian Vande Velde
Team Milram
İtalya MRM
Nr. Pos.
191 İtalya Alessandro Petacchi
192 Almanya Erik Zabel
193 Almanya Martin Müller
194 Slovakya Matej Jurčo
195 İtalya Elia Rigotto
196 İtalya Fabio Sabatini
197 Hollanda Niki Terpstra
198 İtalya Marco Velo
199 İtalya Alberto Ongarato
T-Mobile Team
Almanya TMO
Nr. Pos.
201 Avustralya Adam Hansen
202 İtalya Lorenzo Bernucci
203 Avustralya Scott Davis
204 Almanya Bert Grabsch
205 Almanya André Greipel
206 İtalya Giuseppe Guerini
207 Almanya Andreas Klier
208 Almanya André Korff
209 Almanya Stephan Schreck

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ http://www.lavuelta.com/07/ingles/equipos/index.html?e=2 giriş tarihi=01-09-2007 - yayımcı=Unipublic - başlık=Takımlar