Şablon tartışma:Devletlere göre sosyalizm

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Şablonda yapılan değişiklikler için önce tartışma sayfasında yapılmak istenen kısaca özetlense daha iyi olur diye düşünüyorum. Burada bir fikirbirliği sağlandıktan sonra değişiklik yapılabilir. Son değişikliklerle İngilizce Vikipedi'deki şablon olduğu gibi kopyalanmış ancak bu şablon da oldukça sorunlu. Sosyalizmle yönetilen / yönetilmiş ülkelerin yanısıra sadece bazı Batılı ülkelerdeki sol hareket tarihine linkler verilmiş. Şu andaki şablon geliştirilebilir elbette, ancak önce tartışılmalı...эртлй ილეტი იაზ 19:28, 4 Mart 2013 (UTC)

Şablonun formatı genişetilmiştir. Amacında herhangi bir sapma yoktur. Şablon önemli ülkelerdeki Sosyalist hareketleri ve sosyalist ülkeleri gayet güzel bir şekilde açıklamaktadır. Bu nedenle yeni formatın çok daha yararlı olacağını düşünüyorum.--Türk Süvarisi ileti 17:26, 7 Mart 2013 (UTC)

Ertly'e katılıyorum. Yenilenmiş hâli, ülke ve sosyalizm kavramlarının kesişimiyle oluşturulmuş maddeleri listeliyordu (Türkiye'de sosyalizm de Küba da aynı şablonda idi mesela). Ya sosyalizmle yönetilen eski ve yeni devletleri listelemeli ya da Türkiye'de sosyalizm gibi ülkelere göre sosyalizm maddelerini listelemeli. Diğer yandan, uygun bir şablon olduğu da tartışmalı, bence. Başka rejimler için bu tür şablonlar göremedim, o yüzden sıkıntılı gibi.--RapsarEfendim? 17:38, 7 Mart 2013 (UTC)