Şablon tartışma:Command & Conquer

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Dış bağlantı[kaynağı değiştir]

Söz konusu linkin reklam olarak algılanmasını anlayamadım. Söz konusu link zaten vardı ben ayırınca mı suç olduM.A.SEKİ WMS 09:53, 15 Mayıs 2014 (UTC)

Ayrıca söz konusu siteye olan link Red Alert 2 sayfasında da var.M.A.SEKİ WMS 10:32, 15 Mayıs 2014 (UTC)
Merhaba, öncelikle şu konuda anlaşalım. Vikipedi'de suçlu kullanıcı diye bir terim yok. Neyse; konuyu Superyetkin'e de bir danıştım. Bence bu durumu onun da dediği gibi, konuyu şablonun tartışma sayfasında tartışmalıyız. Şablon izleme listemdedir. Vikipedi'de bugüne kadar hiçbir şablonda dış bağlantı görmedim. Şablonun amacı, iç bağlantılara ulaşmayı kolaylaştırmaktır. Maddelerde bulunması ise ayrı bir durum. Sonuçta, Vikipedi'ye hep aynı biçemi vermeye çalışıyoruz. Maddelerin dış bağlantı bölümünde bulunması, şablonda da bulunacağı anlamına gelmez. Bunu bir kolaylık olarak düşünüyorsanız, şablonların amacına Yardım:Şablon kullanımı sayfasından ulaşabilirsiniz (Gerçi İngilizce Vikipedi'deki kadar gelişmiş değil ama umarım bir ara bunu da geliştiririz.) veya bunu Vikipedi topluluğuna da danışabiliriz.--i.e.msj 18:54, 15 Mayıs 2014 (UTC)
Söz konusu bağlantının bulunmasının gerektiğini düşünüyorum ancak eğer görüşünüz tersi ise fazla üzerinde durmayacağım.M.A.SEKİ WMS 10:40, 16 Mayıs 2014 (UTC)
Ben kesinlikle konulmaması gerektiğini düşünüyorum. Fakat, dediğim gibi konuyu topluluğun kararına bırakabiliriz.--i.e.msj 10:50, 16 Mayıs 2014 (UTC)