Şablon tartışma:Anlatı

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

İsimlendirmeler[kaynağı değiştir]

Bu sürümdeki madde adları neye dayandırılarak yazılmış? İngilizceden çevrilme mi yoksa terimler sözlüğünden filan mı alınmış? --— heddagabler 11:58, 1 Haziran 2011 (UTC)

İngilizceden çevrilme muhtemelen. Zaman içinde düzeleceğini tahmin ediyorum. --82 ~145 ileti 14:21, 4 Haziran 2011 (UTC)
İngilizce'den çevirdim. Aynı zamanda Google'dan kullanımlarının ne olduğunu, hangi kullanımların yaygın olduğunu araştırdım. Lakin hepsinin Türkçe'de kullanımı yok. Ayrıca Google'dan kullanımları takip etmek ve çeviri yapmak kolay bir şey değil. Yani hatalar olabilir. Maddeler açıldıktan sonra her maddenin tartışma sayfasında isimler tartışılıp düzeltilebilir bence. --Duke ϡ»» ileti ^^ 18:26, 4 Haziran 2011 (UTC)
Bazıları, örneğin "serim", Semir Aslanyürek'in Senaryo Kuramı kitabından alıntı. Bir kitap daha var elimde John Castello'nun Senaryo Yazımı diye artık iş birliği bittiğinde ona da bakıp son düzeltmeleri yapmayı düşünüyorum. --Duke ϡ»» ileti ^^ 18:30, 4 Haziran 2011 (UTC)

türler bölümünün düzenlenmesi[kaynağı değiştir]

bölümdeki maddelerin yeterli olduğunu düşünmüyorum biyografik roman türlerinin olduğunu hatta ayşe kulin'nin bu türde eserler verdiğini buldum. roman bölüne baktığımız zaman alt bölümünde bu konuyla ilgili bilgi bulunmamaktadır. şablonun içinde biyografik romanın bulunmasını teklif ediyorum. --xrazymesaj 22:48, 4 Haziran 2011 (UTC)