Şablon:Nothanks-afc

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Merhabalar, Vikipedi'ye Hoşgeldiniz!. Yeni madde isteklerinde {{{subject}}} konusunda belirttiğiniz şekilde katkılarınızı takdir ediyoruz, ancak eklediğiniz konu, {{{url}}} adresinin birebir kopyasıdır. Web sitelerinden veya basılı materyallerden alınmış telif hakkı olan metin veya resimleri kabul edemiyoruz. İsteğiniz bu nedenle sayfadan çıkarılmış bulunuyor.

Eğer kaynak güvenilir ise, içeriği kendi cümlelerinizle yeniden yazmayı ve o kaynağa atıfta bulunmayı düşünebilirsiniz. Eklediğiniz materyalin telif hakkı ihlali olmadığına inanıyorsanız ya da eğer telif hakkı sahibi, bu içeriğin GNU Özgür Belgeleme Lisansı altında serbest kullanımına izin veriyorsa tekrar istekte bulunabilirsiniz. Bu kez, telif hakkı durumu hakkında açık ve net bir yorum yapmayı, hatta en iyisi, içeriğin GNU Özgür Belgeleme Lisansı altında yayımlanabileceği izninin bir kopyasını eklemeyi ve/veya kaynağın kamuya açık olduğunu gösteren telif hakkı politikasına bir bağlantı vermeyi ihmal etmeyin. Aksi belirtilmediği sürece pek çok web sitesinin ve dolayısıyla bu {{{url}}} nin de telif hakkı ile korunduğunu varsaymak gerekir.

Lütfen Vikipedi'ye katkıda bulunmaya devam edin. Teşekkürler.--~~


Şablon kullanım notları
  • Kullanıcı mesaj sayfalarında kullanıcıları uyarmadan önce lütfen uyarı şablonları ile ilgili sayfayı okuyunuz. En uygun şablonu seçmeniz, gönderdiğiniz mesaj nedeniyle çıkabilecek karışıklığı en aza indirir.
  • Şablonları kopyala: ile eklemeyi lütfen unutmayınız: {{Nothanks-afc}} yerine {{kopyala:Nothanks-afc}} şeklinde kullanınız.