İtalya'da en çok arananlar listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara

İtalya'da en çok arananlar listesi İtalyan İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanır ve eyalet polisi tarafından son derece tehlikeli kabul edilen otuz kişiyi içerir. Kaçaklar yakalandığı zaman,bu listeden çıkarılır ve diğer bir kişisel listeye yerleştirilir.

liste[değiştir | kaynağı değiştir]

listeden çıkarılanlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ (İtalyanca) Von Palace l’imprendibile, Diario, 15 Şubat 2002
  2. ^ Italy 'Mafia boss' held in Naples, BBC News, 15 Aralık 2007
  3. ^ (İtalyanca) Abiti firmati e un tapis roulant nel nascondiglio del superlatitante, La Repubblica, 16 Aralık 2007
  4. ^ Police pick off another godfather in mafia war, The Guardian, 17 Aralık 2007
  5. ^ (İtalyanca) Enna, muore in una sparatoria il boss Emanuello: tra i 10 ricercati piu' pericolosi, RaiNews 24, 3 Aralık 2007
  6. ^ (İtalyanca) Muore il boss mafioso Emmanuello, La Repubblica, 3 Aralık 2007
  7. ^ a b c (İtalyanca) Mafia, arrestato Salvatore Lo Piccolo: un nuovo pentito decisivo per le indagini, La Repubblica, 5 Kasım, 2007
  8. ^ Italy arrests reputed Mafia boss Lo Piccolo, Wikinews, 5 Kasım 2007
  9. ^ (İtalyanca) ‘Ndrangheta: Preso Bellocco, un “Top 30” Latitante dal 97, La Repubblica, 16 Temmuz 2007
  10. ^ (İtalyanca) Agrigento, arrestato latitante pluriomicida, La Sicilia, 26 Kasım 2006
  11. ^ Suçlu patron İtalya'da yakalandı, International Herald Tribune, 17 Eylül 2005
  12. ^ Czechs arrest Italian Mafia boss, BBC News, 12 Ağustos 2005
  13. ^ (İtalyanca) Arrestato dopo 12 anni di latitanza, La Repubblica, 30 Temmuz 2005
  14. ^ (İtalyanca) Arrestato boss Iamonte, latitante da 12 anni, Corriere della Sera, 14 Mayıs 2005
  15. ^ (İtalyanca) 'Ndrangheta, arrestato boss: uno dei 30 latitanti più pericolosi, La Repubblica, 16 Şubat 2005
  16. ^ (İtalyanca) Arrestato Pasquale Tegano, La Repubblica, 6 Ağustos, 2004
  17. ^ (İtalyanca) 'Ndrangheta, preso De Stefano, La Repubblica, 22 Şubat, 2004
  18. ^ (İtalyanca) Colpo al cuore della 'ndrangheta, La Repubblica, 18 Şubat, 2004
  19. ^ Italy police arrest Mafia suspect, BBC News, 14 Kasım, 2003
  20. ^ Italian police capture Mafia boss, BBC News, 7 Mart, 2003
  21. ^ (İtalyanca) Blitz nella villetta-covo, La Repubblica, 31 Ocak, 2003
  22. ^ (İtalyanca) Arrestato il capomafia Balsano, basista attentato fallito del '92 a Grasso, RaiNews 24, May 21, 2002
  23. ^ (İtalyanca) Mafia, preso Giuffrè, fedelissimo di Provenzano, La Repubblica, 17 Nisan, 2002
  24. ^ Sicilian swoop on Mafia boss, BBC News, 22 Şubat, 2001
  25. ^ Sicilyalı mafya babası tutuklandı, BBC News, 30 Ocak, 2001

Dış bağlantı[değiştir | kaynağı değiştir]