İstanbul'daki liseler listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara

İstanbul'daki liseler listesi, İstanbul ili sınırları içindeki lise veya dengi eğitim kurumunun ilçelere göre sıralanmış listesidir.

Adalar[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Özel Heybeliada Rum Erkek Lisesi

Arnavutköy[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Arnavutköy Bolluca Ticaret Meslek Lisesi
  • Arnavutköy Kız Meslek ve Teknik Meslek Lisesi
  • Bolluca İMKB Ticaret Meslek Lisesi
  • Durusu Hüseyin Ökten Lisesi
  • Hadımköy İbrahim Özaydın Çok Programlı Lisesi
  • Hadımköy Örfi Çetinkaya Anadolu Lisesi
  • Hadımköy TOKİ Lisesi
  • Haraççı İMKB Lisesi
  • İstanbul Spor Lisesi
  • Mehmet Akif Ersoy Lisesi
  • Örfi Çetinkaya Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
  • Taşoluk Anadolu Lisesi

Ataşehir[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Dilek Sabancı Anadolu Ticaret Meslek Lisesi
  • Dr. Nureddin Erk Perihan Erk Anadolu Teknik lisesi
  • Esatpaşa Anadolu İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip Lisesi
  • Esatpaşa Anadolu Ticaret ve Ticaret Meslek Lisesi
  • Habire Yahşi Anadolu Lisesi
  • İstanbul Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi
  • Mehmet Rauf Lisesi
  • Mevlana Kız Teknik ve Meslek Lisesi
  • Mustafa Kemal Anadolu Lisesi
  • Nuri Cıngıllıoğlu Lisesi
  • Özel Ataşehir Adıgüzel Bilişim Teknik Lisesi
  • Özel Ataşehir Adıgüzel Güzel Sanatlar Lisesi
  • Özel Bostancı Akşam Lisesi
  • Özel Bostancı Doğa Anadolu Lisesi
  • Özel Bostancı Güneş Lisesi
  • Özel Fenerbahçe Spor Kulübü Anadolu Lisesi
  • Prof. Faik Somer Anadolu Lisesi
  • Remzi Bayraktar Anadolu Ticaret ve Ticaret Meslek Lisesi
  • TEB Ataşehir Anadolu Lisesi
  • Yeditepe Özel Eğitim Meslek Lisesi
  • Özel Ataşehir Anafen Lisesi

Avcılar[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 50. Yıl İnsa Lisesi
  • Avcılar Lisesi
  • Avcılar Ticaret Meslek Lisesi
  • Haydar Akın Anadolu Teknik Lisesi
  • Endüstri Meslek Lisesi
  • Gümüşpala Lisesi
  • İBB Şehit Şerife Bacı Lisesi
  • İHKİB Hazır Giyim ve Konfeksiyon Meslek Lisesi
  • Mehmet Baydar Anadolu Lisesi
  • Mehmet Emin Horoz Lojistik Meslek Lisesi
  • Özel Okyanus Lisesi
  • Saide Zorlu Ticaret Meslek Lisesi ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi
  • Süleyman Nazif Anadolu Lisesi

Bağcılar[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Ahi Evren Kız İmam Hatip Lisesi
  • Abdurrahman ve Nermin Bilimli Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
  • Bağcılar Akşemsettin Anadolu Lisesi
  • Alaattin - Nilüfer Kadayıfçıoğlu Kız Teknik ve Meslek Lisesi
  • Bağcılar Lisesi
  • Bağcılar Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
  • Bağcılar Ticaret Meslek Lisesi
  • Barbaros Anadolu Lisesi
  • Dr.Kemal Naci Ekşi Anadolu Lisesi
  • Dündar Uçar Lisesi
  • Gazi kız meslek ve teknik Lisesi
  • Hikmet Nazif Kurşunoğlu Kız Teknik ve Meslek Lisesi
  • İbni Sina Anadolu Lisesi
  • Mahmutbey Lisesi
  • Mehmet Niyazı Altuğ Anadolu Lisesi
  • Orhan Gazi Lisesi
  • Osmangazi Lisesi
  • Otocenter Ticaret Meslek Lisesi
  • Özel Bağcılar Birikim Koleji
  • Özel Bağcılar Ensar Koleji
  • Özel Cihangir Lisesi
  • Özel Gökşen Akşam Lisesi
  • Özel Gökşen Lisesi
  • Özel Güneşli Okyanus Lisesi
  • Yavuz Sultan Selim Lisesi
  • Yunus Emre Ticaret Meslek Lisesi

Bahçelievler[değiştir | kaynağı değiştir]

Bakırköy[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Ataköy Cumhuriyet Anadolu Lisesi
  • Ataköy Lisesi
  • Bakırköy Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi
  • Bakırköy Anadolu Ticaret Meslek Lisesi ve Ticaret Meslek Lisesi
  • Bakırköy İmam Hatip Lisesi
  • Bakırköy Lisesi
  • Bakırköy Nüket Ercan Ticaret Meslek Lİsesi
  • Bakırköy 70. Yıl Anadolu Sağlık Meslek Lisesi
  • Gürlek-Nakipoğlu Anadolu Lisesi
  • Hasan Polatkan Anadolu Lisesi
  • İSTEK Özel Bilge Kağan Fen Lisesi
  • İSTEK Özel Bilge Kağan Lisesi
  • MEV Özel Basınköy Lisesi
  • Özel Asır Lisesi
  • Özel Bakırköy Akşam Lisesi
  • Özel Bireysel Tercihim Akşam Lisesi
  • Özel Florya Final Lisesi
  • Özel Florya Koleji
  • Özel Gökşen Akşam Lisesi
  • Özel Kültür Fen Lisesi
  • Özel Kültür Lisesi
  • Sabri Çalışkan Lisesi
  • Tevfik Ercan Anadolu Lisesi
  • Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi
  • Yeşilköy 50. Yıl Lisesi
  • Yeşilköy Anadolu Lisesi

Başakşehir[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Altınşehir Lisesi
  • Bahçeşehir Atatürk Anadolu Lisesi
  • Bahçeşehir İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
  • Başakşehir Lisesi
  • Başakşehir Ticaret Meslek Lisesi
  • Toki Kayaşehir Anadolu Lisesi
  • Özel Akçınar Lisesi
  • Özel Bahçeşehir Bilfen Anadolu Lisesi
  • Özel Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesi
  • Özel Bahçeşehir Lisesi
  • Özel Başakşehir Burç Anadolu Lisesi
  • Özel Başakşehir Burç Fen Lisesi
  • Özel Başakşehir Ensar Anadolu Lisesi
  • Özel Burç Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi
  • Özel Burç Ticaret ve Meslek Lisesi
  • Özel Çınar Fen Lisesi
  • Özel Çınar Lisesi
  • Özel Yıldızlar Lisesi
  • Özel Yıldızlar Meslek Lisesi
  • Toki Kayaşehir Ticaret Meslek Lisesi

Bayrampaşa[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Suat Terimer Anadolu Lisesi
  • Bayrampaşa Kız Teknik ve Meslek Lisesi
  • Bayrampaşa Anadolu Ticaret ve Ticaret Meslek Lisesi
  • Hüseyin Bürge Anadolu Lisesi
  • İnönü Anadolu Teknik, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
  • İTO Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
  • Prof. Dr. İbrahim ve Feti Pirlepeli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
  • Rıfat Canayakın Lisesi
  • Sabit Büyükbayrak Lisesi
  • Sağmalcılar Anadolu Lisesi
  • Şehit Büyükelçi İsmail Erez Endüstri Meslek Lisesi
  • Tuna Anadolu Sağlık Meslek Lisesi

Beşiktaş[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Arnavutköy Korkmaz Yiğit Anadolu Lisesi
  • Beşiktaş Anadolu Lisesi
  • Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi
  • Bingül Erdem Lisesi
  • Erhan Gedikbaşı Çok Programlı Anadolu Lisesi
  • Etiler Anadolu Otelcilik Turizm Meslek Lisesi
  • Etiler Anadolu Lisesi
  • İSOV-Dinçkök Anadolu Teknik Lisesi
  • İSTEK Özel Atanur Oğuz Anadolu Lisesi
  • İSTEK Özel Atanur Oğuz Fen Lisesi
  • Kabataş Erkek Lisesi
  • Levent Kız Meslek Lisesi
  • Mehmet Ali Büyükhanlı Ticaret Meslek Lisesi
  • Ortaköy Zubeyde Hanım Anadolu Kız Meslek Lisesi
  • Özel Ata Lisesi
  • Özel BJK Lisesi
  • Özel MEF Lisesi
  • Özel MEF Uluslarası Lisesi
  • Özel Şişli Terakki Lisesi
  • Özel TUDEM Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi
  • Özel TÜRSAB İstanbul Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi
  • Ulus Özel Musevi Lisesi
  • Özel Yeni Yıldız Lisesi
  • Özel Yıldız Lisesi
  • Rüştü Akın Anadolu Meslek Lisesi
  • Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi
  • Yeni Levent Lisesi
  • Ziya Kalkavan Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi


Beykoz[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Akbaba Ticaret Meslek Lisesi
  • Anadoluhisarı Ticaret Meslek Lisesi
  • Beykoz Anadolu Lisesi
  • Beykoz İmam Hatip Lisesi
  • Beykoz Kız Meslek Lisesi
  • Celal Aras Anadolu Lisesi
  • Çavuşbaşı Çok Programlı Lisesi
  • Paşabahçe Ahmet Ferit İnal Anadolu Lisesi
  • Fevzi Çakmak Lisesi
  • Galip Öztürk Çok Programlı Lisesi
  • Barbaros Hayrettin Paşa Denizcilik Meslek Lisesi
  • Beykoz Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
  • Özel Acarkent Doğa Anadolu Lisesi
  • Ted İstanbul Koleji Vakfı Özel Lisesi

Beylikdüzü[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 75. Yıl Cumhuriyet Lisesi
  • Cahit Zarifoğlu Lisesi
  • Beşir Balcıoğlu Anadolu Lisesi
  • Beylikdüzü Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • Beylikdüzü Çok Programlı Lisesi
  • Büyükşehir Hüseyin Yıldız Anadolu Lisesi
  • Gürpınar İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
  • Gürpınar Lisesi
  • Vali Muammer Güler Anadolu Öğretmen Lisesi
  • Yaşar Acar Fen Lisesi

Beyoğlu[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Ayşe Ege Anadolu Kız Meslek Lisesi
  • Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • Beyoğlu Anadolu Lisesi
  • Beyoğlu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
  • Beyoğlu Ticaret Meslek Lisesi
  • Dilnihat Özyeğin Anadolu Lisesi
  • Fındıklı Lisesi
  • Galatasaray Lisesi
  • Güner Akın Lisesi
  • İstanbul Atatürk Anadolu Lisesi
  • İstanbul Atatürk Lisesi
  • İstanbul Ticaret Odası Kız Teknik ve Meslek Lisesi
  • Kabataş Ticaret Meslek Lisesi
  • Kasımpaşa Çok Programlı Lisesi
  • Özel Alman Lisesi

Büyükçekmece[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Büyükçekmece Sağlık Meslek Lisesi
  • Büyükçekmece Atatürk Anadolu Lisesi
  • Büyükçekmece Kız Teknik ve Meslek Lisesi
  • Büyükçekmece Lisesi
  • Büyükçekmece Recep Güngör Lisesi
  • Büyükçekmece Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
  • Çakmaklı Cumhuriyet Anadolu Lisesi
  • Çakmaklı Cumhuriyet Lisesi
  • Doç. Dr. Burhan Bahriyeli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
  • Emlak Konut Mimar Sinan Anadolu Lisesi
  • Gürpınar 80. Yıl Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi
  • Kamiloba Sudi Özkan Çok Programlı Lisesi
  • Kumburgaz Mehmet Erçağ Ticaret Meslek Lis
  • Kumburgaz Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi
  • Özel Büyükçekmece Gurur Akşam Lisesi
  • Özel Beykent Anadolu Lisesi
  • Özel Beykent Fen Lisesi
  • Özel Beykent Sosyal Bilimler Lisesi
  • Özel Beylikdüzü Fatih Anadolu Lisesi
  • Özel Beylikdüzü Fatih Fen Lisesi
  • Özel Büyükçekmece Gurur Akşam Lisesi
  • Özel Çağ Fatih Lisesi
  • Özel Fatih Fen Lisesi
  • Özel Fatih Lisesi
  • Özel Kültür 2000 Lisesi
  • Özel Mimar Sinan Lisesi
  • Sudi Özkan Kız Teknik ve Meslek Lisesi
  • Tepecik Hüsnü M.Özyeğin Lisesi
  • Tepekent Anadolu Lisesi

Çatalca[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Arif Nihat Asya Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi
  • Çatalca Anadolu Lisesi
  • Çatalca İmam Hatip Lisesi
  • Çatalca Kız Meslek Lisesi
  • Binkılıç Çok Programlı Lisesi
  • İstanbul Ticaret Odası Çok Programlı Lisesi
  • Karacaköy Çok Programlı Lisesi
  • Kestanelik Çok Programlı Lisesi

Çekmeköy[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Toki Anadolu Lisesi
  • Özden Cengiz Anadolu Lisesi
  • Güç Kardeşler Anadolu Lisesi
  • Mehmetçik Anadolu Lisesi
  • Alemdağ Tunç Çapa Anadolu Lisesi

Eyüp[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Eyüp Anadolu Lisesi
  • Alibeyköy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
  • Alibeyköy Anadolu Lisesi
  • Rami Atatürk Anadolu Lisesi
  • Eyüp Ticaret Meslek Lisesi
  • Eyüp İMKB Ticaret Meslek Lisesi
  • Mareşal Fevzi Çakmak Ticaret Meslek Lisesi
  • Haydar Akçelik Ticaret Meslek Lisesi
  • Atatürk Anadolu Lisesi
  • Oğuz Canpolat Anadolu Lisesi

Esenler[değiştir | kaynağı değiştir]

  • İbrahim Turhan Anadolu Lisesi
  • Atışalanı Lisesi
  • Amiral Vehbi Ziya Dümer Anadolu Lisesi
  • Esenler İmam Hatip Lisesi
  • Esenler Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
  • Esenler Kız Meslek Lisesi

Esenyurt[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Ali Kul Çok Programlı Lisesi
  • Esenyurt Lisesi
  • Fatih Sultan Mehmet Lisesi
  • Halil Akkanat Çok Programlı Lisesi
  • Kıraç İMKB Anadolu Teknik Lisesi
  • Nakipoğlu İmam Hatip Lisesi
  • Nakipoğlu Cumhuriyet Anadolu Lisesi

Fatih[değiştir | kaynağı değiştir]



Gaziosmanpaşa[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Behçet Canbaz Anadolu Lisesi
  • Fahrettin Özüdoğru Ticaret ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi
  • Gaziosmanpaşa Anadolu Lisesi
  • Kadri Yörükoğlu Lisesi
  • Kardelen Lisesi
  • Kazım Karabekir İmam Hatip Lisesi
  • Küçükköy Anadolu Meslek Lisesi, Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi
  • Küçükkoy İmam Hatip Lisesi ve Anadolu İ.H. Lisesi
  • Küçükköy Kız Teknik, Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi
  • Mevlana Anadolu Lisesi
  • Özel Gaziosmanpaşa Şefkat Fen Lisesi
  • Özel Gaziosmanpaşa Şefkat Lisesi
  • Özel Gaziosmanpaşa Şefkat Meslek Lisesi
  • Özel Mavigün Lisesi
  • Plevne Anadolu Lisesi
  • Vefa Poyraz Anadolu Lisesi
  • Özel Gaziosmanpaşa Anadolu Sağlık Meslek Lisesi

Güngören[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Güngören Ticaret Meslek Lisesi [1]
  • Güngören Kız Teknik Ve Meslek Lisesi [2]
  • Güngören Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi
  • Güngören İMKB Ticaret Meslek Lisesi
  • Güngören İzzet Ünver Lisesi
  • Güngören İmam Hatip Ve Anadolu Lisesi
  • Güngören Ticaret Ve Anadolu Lisesi

Kadıköy[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 50. Yıl Tahran Anadolu Lisesi
  • Ahmet Sani Gezici Lisesi
  • Cemal Reşit Rey Güzel Sanatlar Anadolu Lisesi
  • Erenköy Kız Anadolu Lisesi
  • Fenerbahçe Anadolu Lisesi
  • General Ali Rıza Ersin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
  • Gözcübaba Lisesi
  • Göztepe İhsan Kurşunoğlu Anadolu Lisesi
  • Hayrullah Kefoğlu Anadolu Lisesi
  • İntaş (Mehmet Akif Ersoy) Lisesi
  • İstanbul Atatürk Fen Lisesi
  • İstanbul Avni Akyol Anadolu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi
  • İSTEK Özel Acıbadem Fen Lisesi
  • İSTEK Özel Semiha Şakir Fen Lisesi
  • İÜ Devlet Konservatuarı Müzik ve Sahne Sanatları Lisesi
  • Kadıköy Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • Kadıköy Anadolu Lisesi
  • Kadıköy Dumlupınar Ticaret Meslek Lisesi
  • Kadıköy Kız Teknik ve Meslek Lisesi
  • Kadıköy Lisesi
  • Kadıköy Ticaret Meslek Lisesi
  • Kazım İşmen Anadolu Lisesi
  • Kemal Atatürk Lisesi
  • Kenan Evren Anadolu Lisesi
  • Mehmet Beyazıt Anadolu Sağlık Meslek Lisesi
  • Mustafa Saffet Anadolu Lisesi
  • Özel Anakent Lisesi
  • Özel Atacan Lisesi
  • Özel Doğuş Anadolu Lisesi
  • Özel Doğuş Fen Lisesi
  • Özel Duru Akşam Lisesi
  • Özel FMV Erenköy Işık Fen Lisesi
  • Özel FMV Erenköy Işık Lisesi
  • Özel Irmak Lisesi
  • Özel İstanbul Çevre Lisesi
  • Özel İSTEK Acıbadem Lisesi
  • Özel İSTEK Semiha Şakir Lisesi
  • Özel Kadıköy Akşam Lisesi
  • Özel Kadıköy Gökşen Akşam Lisesi
  • Özel Kervan Akşam Lisesi
  • Özel Moda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi
  • Özel Saint Joseph Fransız Lisesi
  • Suadiye Hacı Mustafa Tarman Lisesi
  • Şenesenevler Mualla Selcanoğlu Lisesi

Kâğıthane[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Cengiz Han Anadolu Lisesi
  • Cengiz Han Lisesi
  • Ekrem Cevahir Çok Programlı Lisesi
  • Gültepe Lisesi
  • Gültepe Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi
  • İTO Ticaret Meslek Lisesi ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi
  • Vali Hayri Kozakçıoğlu Ticaret Meslek Lisesi
  • Kağıthane Anadolu Lisesi
  • Kağıthane İHKİB Hazır Giyim Meslek Lisesi
  • Kağıthane İmam Hatip Lisesi ve Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • Kağıthane Anadolu Lisesi
  • Profilo Anadolu Teknik Lisesi
  • Seyrantepe Dr. Sadık Ahmet Lisesi

Kartal[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Burak Bora Anadolu Lisesi
  • DİSK Tekstil Kız Teknik ve Meslek Lisesi
  • Fatin Rüştü Zorlu Anadolu Lisesi
  • Hacı Hatice Bayraktar Lisesi
  • Hacı İsmail Gündoğdu Ticaret Meslek Lisesi
  • Hacı İsmail Gündoğdu Ticaret Meslek Lisesi
  • İMKB Meslek Lisesi
  • İstanbul Köy Hizmetleri Anadolu Lisesi
  • İSTEK Özel Uluğbey Anadolu Lisesi
  • İSTEK Özel Uluğbey Fen Lisesi
  • Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • Kartal Anadolu Lisesi
  • Kartal Anadolu Ticaret Meslek ve Ticaret Meslek Lisesi
  • Medine Tayfur Sökmen Lisesi
  • Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam-Hatip ve İmam-Hatip Lisesi
  • Özel Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi
  • Özel Balkanlar Akşam Lisesi
  • Özel Kartal Doğa Anadolu Lisesi
  • Özel Kıraç Lisesi
  • Özel Yakacık Doğa Anadolu Lisesi
  • Sabiha Gökçen Kız Teknik ve Meslek Lisesi
  • Semiha Şakir Anadolu Lisesi
  • Süleyman Demirel Lisesi
  • Şehit Öğretmen Hüseyin Ağırman Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
  • Türk Kızılayı Kartal Lisesi
  • Vali Erol Çakır Ticaret Meslek Lisesi
  • Yakacık Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
  • Yakacık Anadolu Sağlık Meslek Lisesi
  • Yüksel-İlhan Alanyalı Fen Lisesi
  • Özel Kartal Yesevi anadolu sağlık meslek lisesi

Küçükçekmece[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Gazi Anadolu Lisesi
  • Fahrettin Kerim Gökay Anadolu Lisesi
  • Küçükçekmece Anadolu Lisesi
  • Prof.Dr. Sabahattin Zaim Anadolu Lisesi
  • Atakent İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
  • Toki Atakent Anadolu Sağlık Meslek Lisesi
  • Gülten Özaydın Ticaret Meslek Lisesi
  • Halkalı Ticaret Meslek Lisesi
  • Nahit Menteşe Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
  • İsmet Aktar Endüstri Meslek Lisesi
  • Halkalı İMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesi
  • Dr.Oktay Duran Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
  • Eşref Bitlis Kız Teknik ve Meslek Lisesi
  • Atatürk Kız Teknik Ve Meslek Lisesi
  • Küçükçekmece İMKB Otel.ve Tur.Mes.Lis.
  • Küçükçekmece Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
  • Şehit Binbaşı Bedir Karabıyık Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
  • Toki Halkalı Güneşparkevleri Ticaret Meslek Lisesi
  • Zehra Mustafa Dalgıç Ticaret Meslek Lisesi
  • TASEV Ayakkabı Anadolu Teknik Lisesi, Anadolu Meslek Lisesi ve Meslek Lisesi
  • Küçükçekmece Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • TOKİ Halkalı Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • Orhan Cemal Fersoy Lisesi
  • Halkalı Toplu Konut Lisesi
  • Kadriye Moroğlu Lisesi
  • Marmara Lisesi
  • Mustafa Barut Lisesi
  • Sefaköy Lisesi

Maltepe[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Atilla Uras Lisesi
  • E.C.A. Elginkan Anadolu Lisesi
  • Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi
  • Halit Armay Lisesi
  • Handan Hayrettin Yelkikanat Anadolu Teknik Lisesi
  • Hasan Şadoğlu Lisesi
  • Kadir Has Anadolu Lisesi
  • Küçükyalı Anadolu Teknik Lisesi
  • Anadolu Meslek Lisesi, Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi
  • Maltepe Anadolu İmam Hatip ve İmam Hatip Lisesi
  • Maltepe Anadolu Lisesi
  • Maltepe Anadolu Meslek ve Meslek Lisesi
  • Maltepe Anadolu Ticaret ve Ticaret Meslek Lisesi
  • Mediha Engizer Kız Meslek Lisesi
  • Mehmet Salih Bal Ticaret Meslek Lisesi
  • Orhangazi Lisesi
  • Özel Dragos Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi
  • Özel Kasımoğlu Coşkun Fen Lisesi
  • Özel Maltepe Coşkun Fen Lisesi
  • Özel Maltepe Gökyüzü Fen Lisesi
  • Özel Maltepe Gökyüzü Lisesi
  • Özel Günhan Koleji
  • Özel Kasımoğlu Coşkun Lisesi
  • Özel Maltepe Coşkun Lisesi
  • Özel Marmara Fen Lisesi
  • Özel Marmara Koleji
  • Özel Marmara Radyo-Televizyon ve Gazetecilik Anadolu Teknik Meslek Lisesi
  • Rezan Has Lisesi
  • Şehit Er Çağlar Mengü Lisesi

Pendik[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Gülizar Zeki Obdan Anadolu Lisesi
  • Pendik Fatih Anadolu Lisesi
  • Kırımlı Fazilet Olcay Anadolu Lisesi
  • Pendik Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi
  • Pendik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
  • Halil Kaya Gedik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
  • Pendik Türk Telekom Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
  • Pendik Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • Pendik Anadolu Lisesi
  • Rauf Denktaş Kız Teknik ve Meslek Lisesi

Sancaktepe[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 75. Yıl DMO Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
  • Aziz Bayraktar Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • Samandıra Lisesi
  • Samandıra Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
  • Sancaktepe Anadolu Lisesi
  • Sarıgazi Ticaret Meslek Lisesi
  • Tolga Çınar Kız Teknik ve Meslek Lisesi
  • Yenidoğan Çok Programlı Lisesi

Sarıyer[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Ali Akkanat Lisesi
  • Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • Behçet Kemal Çağlar Lisesi
  • British İntemational School
  • Cevat Koçak Ticaret Meslek Lisesi
  • Firuzan Kemal Demironaran Lisesi
  • Hüseyin Kalkavan Lisesi
  • İstinye Lisesi
  • İTÜ Geliştirme Vakfı Özel Ekrem Elginkan Lisesi
  • Kız Meslek Lisesi
  • Mehmet Şam Ticaret Meslek Lisesi
  • Mustafa Kemal Anadolu Öğretmen Lisesi
  • Ömer Sabancı Emirgan Lisesi
  • Özel Ayazağa Işık Lisesi
  • Özel Bahçeköy Açı Lisesi
  • Özel Cent Lisesi
  • Özel Darüşşafaka Lisesi
  • Özel Doğa Lisesi
  • Özel Enka Lisesi
  • Özel Erol Altaca Anadolu Lisesi
  • Özel Erol Altaca Lisesi
  • Özel İSTEK Kemal Atatürk Lisesi
  • Özel İstinye Ufuk Fen Lisesi
  • Özel İstinye Ufuk Lisesi
  • Özel Tarabya Ufuk Lisesi
  • Özel Yüzyıl Işıl Lisesi
  • Rotary 100. Yıl Anadolu Lisesi
  • Ş. Ülgezel Anadolu Meslek Lisesi
  • Vehbi Koç Vakfı Lisesi
  • Yaşar Dedeman İmam Hatip Lisesi

Silivri[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Değirmenköy Lisesi
  • Gümüşyaka Anadolu Lisesi
  • Hasan-Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi
  • İbrahim Yirik Lisesi
  • Özel Balkan Lisesi
  • Selimpaşa Atatürk Anadolu Lisesi
  • Selimpaşa İmam Hatip Lisesi
  • Selimpaşa İMKB Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi
  • Silivri Lisesi
  • Silivri Necip Sarıbekir Ticaret Meslek Lisesi
  • Silivri Selimpaşa Fen Lisesi
  • Silivri Anadolu Teknik, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
  • Şerife Baldöktü Kız Teknik ve Meslek Lisesi
  • TOKİ Cumhuriyet Anadolu Lisesi

Sultanbeyli[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Gediktaş Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • Hüsnü Mehmet Özyeğin Anadolu Lisesi
  • Orhangazi Lisesi
  • Özel Altınay Lisesi ve Anadolu Lisesi
  • Özel Atılım Akşam Lisesi
  • Özel Bilgi Çağı Lisesi
  • Özel Sultanbeyli Akşam Lisesi
  • Sabiha Gökçen Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
  • Sultanbeyli Anadolu Sağlık Meslek Lisesi
  • Sultanbeyli Kız Teknik ve Meslek Lisesi
  • Sultanbeyli Lisesi
  • Sultanbeyli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
  • Turhan Feyzioğlu Ticaret Meslek Lisesi
  • Türk Telekom Anadolu Lisesi

Sultangazi[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Atatürk Lisesi
  • Cumhuriyet Anadolu Lisesi
  • Sultangazi Kız Teknik ve Meslek Lisesi
  • Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi

Şile[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Ağva Lisesi
  • Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi
  • Anadolu Öğretmen Lisesi
  • Dr. Vasıf Topçu Fen Lisesi
  • Şile Ağva Anadolu Lisesi
  • Şile İMKB 50. Yıl Çok Programlı Lisesi
  • Şile Tekstil Meslek Lisesi
  • Şile Kız Teknik ve Meslek Lisesi

Şişli[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Ahi Evran Ticaret Meslek Lisesi
  • Ayazağa Lisesi
  • Halil Rıfat Paşa Lisesi
  • Kurtuluş Lisesi
  • Maçka Akif Tuncel Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
  • Mecidiyeköy Lisesi
  • Mehmet Pısak Lisesi
  • Mehmet Rıfat Evyap Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
  • Nişantaşı Anadolu Lisesi
  • Nişantaşı Nuri Akın Anadolu Lisesi
  • Nişantaşı Rüştü Uzel Kız Teknik ve Meslek Lisesi
  • Özel Bilgi Türk Lisesi
  • Özel Eşref Aydın Akşam Lisesi

Tuzla[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Behiye - Dr. Nevhiz Işıl Anadolu Lisesi
  • Halil Türkkan Anadolu İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip Lisesi
  • İMKB Anadolu Meslek ve Meslek Lisesi
  • Kaşif Kalkavan Lisesi
  • Mehmet Tekinalp Anadolu Lisesi
  • Orhanlı Lisesi
  • Piri Reis Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi
  • Süleyman Demirel Anadolu Ticaret ve Ticaret Meslek Lisesi
  • Tuğrulbey Anadolu Lisesi
  • Tuzla Anadolu Lisesi
  • Tuzla Anadolu Teknik, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
  • Yunus Emre Lisesi
  • Koç Özel Lisesi

Ümraniye[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 30 Ağustos Kız Meslek Lisesi
  • 75. Yıl Cumhuriyet Lisesi
  • 75. Yıl Cumhuriyet Ticaret Meslek Lisesi
  • Asım Ülker Çok Programlı Lisesi
  • Asiye Ağaoğlu Anadolu Lisesi
  • Atakent Lisesi
  • Atatürk Anadolu Teknik Lisesi, Teknik Lisesi ve Endüstri Meslek Lisesi
  • Eczacı Neşe Özlen Güray Anadolu Lisesi
  • Erkut Soyak Anadolu Lisesi
  • Namık Kemal Lisesi
  • Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi
  • Özel Anabilim Lisesi
  • Özel Eyüboğlu Fen Lisesi
  • Özel Eyüboğlu Lisesi
  • Özel Gökkuşağı Anadolu Lisesi
  • Özel Gökkuşağı Koleji
  • Özel İrfan Lisesi
  • Özel Kapı Uluslararası Okulu
  • Özel Atlas Anadolu Sağlık Meslek Lisesi
  • Türkiye Çimento Müstahsilleri Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi
  • Ümraniye Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve İmam-Hatip Lisesi
  • Ümraniye Anadolu Lisesi
  • Ümraniye Kız Teknik ve Meslek Lisesi
  • Ümraniye Lisesi
  • Ümraniye Ticaret Meslek Lisesi

Üsküdar[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Burhan Felek Lisesi
  • Çağrıbey Anadolu Lisesi
  • Çamlıca Kız Anadolu Lisesi
  • Çengelköy Lisesi
  • Hacı Sabancı Anadolu Lisesi
  • Halide Edip Adıvar Anadolu Lisesi
  • Haydarpaşa Anadolu Lisesi
  • Haydarpaşa Anadolu Teknik Anadolu Meslek Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
  • Haydarpaşa Bülent Akarcalı Sağlık Meslek Lisesi
  • Henza Akın Çolakoğlu Lisesi
  • Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi
  • Kandilli Kız Anadolu Lisesi
  • Kuleli Askeri Lisesi
  • Mithatpaşa Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi
  • Özel Arda Asalet Lisesi
  • Özel Asfa Ahmet Mithat Lisesi
  • Özel Asfa Fen Lisesi
  • Özel Bilfen Lisesi
  • Özel Biltek Lisesi
  • Özel Derya Öncü Lisesi
  • Özel Erdil Lisesi
  • Özel İstanbul Fen Lisesi
  • Özel İSTEK Belde Fen Lisesi
  • Özel İSTEK Belde Lisesi
  • Özel Sevgi Çiçeği Anafen Fen Lisesi
  • Özel Sevgi Çiçeği Anafen Gaye Lisesi
  • Özel Surp Haç Ermeni Lisesi
  • Özel Üsküdar Akşam Lisesi
  • Özel Üsküdar Amerikan Lisesi
  • Özel Üsküdar Bağlarbaşı Lisesi
  • Özel Üsküdar Fen Lisesi
  • Selimiye Tarım Meslek Lisesi
  • Şeyh Şamil Lisesi
  • Üsküdar Cumhuriyet Ticaret Meslek Lisesi
  • Üsküdar Ahmet Keleşoğlu Anadolu Lisesi
  • Üsküdar Anadolu İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip Lisesi
  • Üsküdar Anadolu Ticaret ve Ticaret Meslek Lisesi
  • Üsküdar Cumhuriyet Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi
  • Üsküdar İMKB Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi
  • Üsküdar Lisesi
  • Validebağ Anadolu Sağlık Meslek Lisesi
  • Zeynep Kamil Sağlık Meslek Lisesi


Zeytinburnu[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 100. Yıl Ticaret Meslek Lisesi
  • Adile Mermerci Anadolu Lisesi
  • Haluk Ündeğer Anadolu Lisesi
  • İhsan Mermerci Lisesi
  • İMKB Kız Teknik Meslek Lisesi
  • Kırımlı İsmail Rüştü Olcay Anadolu Lisesi
  • Mehmet İhsan Mermerci Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi
  • Mensucat Santral Anadolu Lisesi
  • Özel Avrupa Koleji
  • Özel Topkapı Fetih Fen Lisesi
  • Özel Topkapı Fetih Koleji
  • Şehit Büyükelçi Galip Balkar Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
  • TRİSAD Kız Teknik Meslek Lisesi
  • Zeytinburnu Anadolu İmam Hatip Lisesi
  • Zeytinburnu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
  • Zühtü Kurtulmuş Lisesi

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]